Get Adobe Flash player

Ziekte en gezondheid begint in het energieveld, ons Aura. Kort geleden is zelfs wetenschappelijk aangetoond dat in dit energieveld de oorsprong ligt van gezondheid en ziekte. In de lagen van het Aura slaan we ervaringen en herinneringen op die in de loop van het leven een ballast kunnen gaan vormen. In de energiehuishouding ontstaan er dan blokkades die een gezonde energiestroom tegenhouden. Het gevolg daarvan is dat daar waar de energie (ook wel KI of Chi genoemd) niet meer stroomt er onbalans en klachten kunnen ontstaan op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.

Een energetisch behandeling kan bestaan uit een Auraheling of een energie behandeling met behulp van energie, Reiki en andere technieken. Doel van deze behandelingen is om het energieveld op te schonen en te ontdoen van zware fysieke, mentale of emotionele toxines zodat, nadat het lichaam van oude energieën is ontdaan, er ruimte ontstaat voor frisse, nieuwe energie en nieuwe inzichten.
Een energetische behandeling is tevens een prima ondersteuning van elke reguliere behandeling omdat het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd!

Energetische behandelingen zijn goed in te zetten bi onder andere:

  • Chronische klachten
  • Onbegrepen klachten
  • Emotionele overbelasting
  • Mentale overbelasting
  • Burn out

Copyright © 2024 by Aurora voor Welzijn.

All Rights Reserved.