Get Adobe Flash player

Ziekte en gezondheid begint in het energieveld, ons Aura. Kort geleden is zelfs wetenschappelijk aangetoond dat in dit energieveld de oorsprong ligt van gezondheid en ziekte. In de lagen van het Aura, slaan ervaringen en herinneringen zich op die in de loop van het leven een ballast kunnen gaan vormen. In de energiehuishouding ontstaan er dan blokkades die een gezonde energiestroom tegenhouden. Het gevolg daarvan is dat daar waar de energie (ook wel KI of Chi genoemd) niet meer stroomt er onbalans en klachten kunnen ontstaan op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.

Een energetisch behandeling kan bestaan uit een Auraheling of een energie behandeling met behulp van Reiki en andere technieken. Doel van deze behandelingen is om het energieveld op te schonen en te ontdoen van zware fysieke, mentale of emotionele toxines zodat, nadat het lichaam van oude energieën is ontdaan, er ruimte ontstaat voor frisse, nieuwe energie en nieuwe inzichten.

Een energetische behandeling is tevens een prima ondersteuning van elke reguliere behandeling omdat het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd!

 Energetische behandeling zijn goed in te zetten bij onder andere:

  • Chronische klachten
  • Onbegrepen klachten
  • Emotionele overbelasting
  • Mentale overbelasting
  • Burn-out

Copyright © 2021 by Aurora voor Welzijn.

All Rights Reserved.