Get Adobe Flash player

Als Natuurgeneeskundig Paramedisch Therapeut werk ik volgens de vijf natuurgeneeskundige principes.

Dat betekent dat ik bij elke cliënt de vraag stel wat nu werkelijk de oorzaak van de ziekte of onbalans is. En wat is er nodig voor een definitief helingsproces? Om hier een adequaat antwoord op te geven is het noodzakelijk om de kracht en de werking van enkele natuurwetten te kennen en die een juiste plaats te geven binnen de mogelijkheden om gezond te worden.

ENERGIE

Ziekte en gezondheid vinden hun oorsprong in ons energieveld, het aura. Door het schonen en opnieuw in balans brengen van het energieveld zullen lichaam en geest weer in staat zijn het zelfgenezend vermogen te activeren. Hierbij maak ik gebruik van Reiki en Aura-healing technieken geholpen door mijn heldervoelend vermogen. In deze fase proberen we duidelijk te krijgen wat de oorzaak van de ziekte of onbalans is.

PRIKKELOVERDRACHT

Als de energie weer op gang komt en wordt gereinigd van alle belastende ervaringen is het belangrijk de vertaalslag te leggen naar het lichaam en de geest. Hierbij maak ik gebruik van Dimensional healing technieken, Chakra-healing technieken en massage met gebruik van etherische oliën (aromatherapie). Hiermee worden via de meridianen en de zenuwbanen de cellen positief beïnvloed en ontstaat er een goede interne communicatie. Zonder deze goede geleiding van energie stagneren vele belangrijke functies.

DRAINAGE

Nadat het lichaam en de geest weer beter gaan functioneren is het belangrijk het lichaam te ontdoen van afvalstoffen. Onze cultuur is van dien aard dat we onszelf dagelijks blootstellen aan ernstige verontreiniging van zowel lichaam als geest. Deze toxiciteit is een enorme negatieve belasting voor ons lichaam. Bovendien stagneert de interne communicatie en vertraagt het de signalen die een prikkel tot herstel geven. Met behulp van Reiki- en healingtechnieken en/of een diepte massage kunnen we het lichaam en de geest ontdoen van toxische stoffen.

VOEDING

Een goede evenwichtige voeding is essentieel bij het vinden van een nieuwe, gezonde balans. Soms helpt het al om samen naar uw voedingspatroon te kijken als wel naar uw gewoonten. (eet u bijvoorbeeld heel veel suiker?) Om de balans tussen lichaam en geest te herstellen kijk ik ook naar geestelijke voeding. (vind u uw leven wel 'zoet 'genoeg?) Zo krijgen we een evenwicht tussen welzijn en prestatie.

DE PSYCHE

Zoals al eerder genoemd is een ziekte niet zomaar een 'toevallig verschijnsel'. Elke ziekte of onbalans heeft een metafysische kant. Het juiste inzicht hierin krijgen (waarom heb ik het steeds benauwd of waarom heb ik steeds last van diaree) is vaak de kortste weg naar heling. Simpel weg omdat de energieblokkade door het inzicht wordt opgeheven. De vrijgekomen energie zorgt voor het stimuleren van het zelfgenezend vermogen. En zo is dan de cirkel rond. We werken door middel van coachings-technieken aan het verkrijgen van inzichten en het blootleggen van de ontkenningen/ervaringen uit het verleden. Ik werk toe naar eigen verantwoordelijkheid nemen voor uw welzijn door u handvaten aan te reiken die de verandering naar geluk en gezondheid inzet.

Copyright © 2021 by Aurora voor Welzijn.

All Rights Reserved.