Get Adobe Flash player

De laatste tijd is de Ziekte van Lyme veelvuldig in de publiciteit. Dit is geen hype of toeval maar mijns inziens een stuk bewustwording. Mensen die al lange tijd ziek zijn en te maken hebben met onbegrepen klachten blijven zoeken en nemen steeds meer hun eigen verantwoordelijkheid en zijn daarmee een stimulans en drijfveer voor artsen, therapeuten en onderzoekers die bereid zijn voorbij de gevestigde overtuigingen te kijken.

Het is een complex geheel waarbij de patiënt te maken krijgt met onbegrepen en vage klachten die niet herkend of erkend worden maar die toch grote onbalans in het lichaam te weeg kan brengen tot invaliditeit aan toe. De veroorzaker van Lyme is de Borrelia bactierie die vaak ook wat vriendjes met zich meebrengt die co-infecties veroorzaken. De Borrelia bactierie wordt overgebracht door een Teek maar inmiddels is ook al onderkent dat muggen en bloedtransfusies oorzaak kunnen zijn van de besmetting. Als Lyme niet herkent en behandelt wordt raakt het lichaam verzwakt, verzuurd en uitgeput en de problemen worden chronisch. Klachten aan bijvoorbeeld spieren, gewrichten, organen en zenuwstelsel zijn het gevolg.

Onderzoek van Lymespecialisten in Amerika en Australië hebben uitgewezen dat bij ons meer bekende ziektebeelden als MS, Parkinson, Bell’s parese (aangezichtverlamming) en CVS een gevolg kunnen zijn van besmetting met de Borrelia bacterie.

De onderzoeken in het reguliere veld blijken niet altijd betrouwbaar en daarnaast blijkt de besmetting met de Borrelia bacterie ook te kunnen ontstaan zonder dat de duidelijke rode kring zichtbaar is. Daardoor wordt Lyme nogal eens niet onderkend en tobt de patiënt maar door.

Gelukkig zijn er een aantal fantastische mensen in het veld werkzaam die dag in dag uit onderzoek doen en mensen behandelen met goede resultaten. Ook wordt er hard gewerkt (b.v. door Pro Health in Weert en de Orto Health Foundation in Hoofddorp waar ik mijn opleiding tot Lymespecialist voltooide) aan het verbeteren en het verfijnen van de testen op Lyme en de daarbij behorende behandelprotocollen.

Ikzelf werk binnen mijn praktijk Aurora  graag met de EMB, de Energetisch Morfologische Bloedtest, die in staat is in veel gevallen een (energetische) belasting met de Borrelia bacterie en eventuele co-infecties te meten. Bij een positieve meting in deze Levend Bloed Analyse start ik met een behandelprotocol aangepast op ieders individuele situatie en conditie. In principe komt het er op neer dat we het lichaam eerst gaan ontzuren en ontgiften, vervolgens de Borrelia en de eventuele bijbehorende co-infecties gaan bestrijden, de darmflora gaan herstellen en de vitaminen en mineralen gaan aanvullen. Als laatste kan zo nodig  een behandeling met de Diamond Zield Zapper worden ingezet, een uniek apparaat dat werkt met frequenties en sinds kort ook bij Aurora beschikbaar is. Tevens is er aandacht voor het mentale stuk. De aanpak vergt geduld en doorzettingsvermogen maar (als ervaringsdeskundige durf ik dit te zeggen)kan zeker leiden tot verbetering van de gezondheid zodat een normaal functioneren weer  mogelijk wordt. Binnen mijn praktijk werk ik alleen met natuurlijke middelen en natuurlijke antibiotica. Soms is reguliere antibiotica noodzakelijk en in dat geval zal ik u doorsturen naar een arts die gespecialiseerd is in de behandeling van Lyme.

Voor meer informatie neemt u contact op met Angela 06-22337508 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2024 by Aurora voor Welzijn.

All Rights Reserved.