Get Adobe Flash player

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen onder andere bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere holistische benadering van een bloedonderzoek kan preklinische belastingen & energetische belastingen aantonen.*

Loopt u al een tijdje rond met klachten waarvan u niet de oorzaak kan achterhalen? Of geven de behandelingen die u nu ondergaat te weinig resultaat? Denkt dan eens aan een Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB).

Met slechts enkele druppels bloed wordt tijdens deze Levend Bloed Analyse het bloed bekeken op onnoemelijk veel factoren! Onder andere op vrije radicaal belasting, leverbelasting, darmverstoring, parasietbelasting, PH balans, B12-status, vitaminepanel, mineralenpanel, spoorelementenpanel, toxische belasting, virale belasting, bacteriële belasting, pancreasinsufficiëntie. Tevens worden enkele reguliere waardes gemeten en geanalyseerd, onder andere de trombocyten (aantal bloedplaatjes), rode bloedcellen (erytrocyten), witte bloedcellen (leukocyten)hemoglobine (Hb). Ook eventuele verstoringen in het Chakra- en meridiaan stelsel en intoleranties voor voedingsstoffen komen door deze test aan het licht.

De EMB heeft een holistische en energetische insteek en pretendeert geen vervanging te zijn van regulier bloedonderzoek. Maar juist als een aanvulling levert het veel waardevolle informatie op en kunnen onbegrepen klachten worden aan gepakt. In sommige gevallen kunnen de adviezen die uit de EMB voortkomen een prachtige ondersteuning zijn bij een regulier behandelplan.

Ook preventief is de EMB een mooi hulpmiddel om de gezondheid van het lichaam te ondersteunen en behouden. Denk aan een (geplande) zwangerschap of ondersteuning in een stressvolle periode.

Bij de uitslag krijgt u een uitgebreid leefstijl, voedings- en suppletieadvies.

*BRON: Stichting Ortho Health foundation Hoofddorp

Copyright © 2024 by Aurora voor Welzijn.

All Rights Reserved.